Kahve falında birinin başına masaj yapmak

Kahve falında birinin başına masaj yapmak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bol para kazanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatasının bedelini siz ödemek zorunda değilsiniz.Alışılmadık kişi veya şeylerle ilgilenmek eğitici bir deneyim oluşturabilir.

Kahve falında birinin başına masaj yapmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye masaj yapmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadına masaj yapmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında eşine masaj yapmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sırtına masaj yapmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölüye masaj yapmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir