AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbe masaj yapmak

Kahve falında kalbe masaj yapmak

Kahve falında kalbe masaj yapmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, yolunun açık olacağına delalettir.

Kahve falında kalbe masaj yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Kahve falında kalp masajı yapmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, karamsarlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, az maliyetle ticarete atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbe masaj yapmak hastalıkların biteceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında kalp masajı görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir