AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, saygınlığının artacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına inanılır.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına inanılır.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına inanılır.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında kelepçe takılmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir