AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, içini açmaya karar vereceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine alamet eder.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek istediği oranda da eğleneceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelepçe takılmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir