AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, borç ödemeye, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kelepçe takılmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir