AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek elinin dara düşmeyeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelepçe takılmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir