AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, bazı kayıplar olabileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulur.

Kahve falında kelepçe takılmak yaşadığı darlığın son bulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulur.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir