AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçe takılmak

Kahve falında kelepçe takılmak

Kahve falında kelepçe takılmak kendi işini kuracağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kelepçe takılmak gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Kahve falında kelepçe takılmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek anne baba dualarının alınacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalettir.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kişinin her işi severek yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir