AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takılmak bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir