AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • İletişim, istediklerinizi elde etmeniz açısından önemli rol oynuyor.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kelepçe takılmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek kimden akıl soracağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek hane içine ay doğacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir