AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşikten geçmek

Kahve falında eşikten geçmek

Kahve falında eşikten geçmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kötü gününden de geri duracağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşikten geçmek gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında eşikten geçmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiği yapmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiği silmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, tövbe etmeye tabir olunur.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşikte yatmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşik atlamak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir