AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiğine oturmak

Kahve falında kapı eşiğine oturmak

Kahve falında kapı eşiğine oturmak durumunuzun iyileşeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işaret eder.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşikte oturmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kapı eşiği görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek başarılarını arttıracağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak bereket ve zenginlik bulacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işarettir.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak görmediği yerlere gideceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğini silmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir