AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşik atlamak

Kahve falında eşik atlamak

Kahve falında eşik atlamak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, takdir edileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eşik atlamak gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında eşikten atlamak işinin başından ayrılmayacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında eşik atlamak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiği silmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kapının eşiğini görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşikte yatmak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kurulu düzeni olacağına delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak eline haram para geçeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir