AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiği silmek

Kahve falında kapı eşiği silmek

Kahve falında kapı eşiği silmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, işlerinin aksayacağına, faydalı şeyler yapacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, malında zulüm meydana gelmesine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kapı eşiği silmek gördüyseniz:

  • Sonunda tercihlerinizi yapabilecek konumdasınız.

Kahve falında kapı eşiğini silmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kapı eşiği silmek güvensizliğini yeneceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kapı eşiği yapmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında kapı eşikliği görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye inanılır.

Kahve falında kapının eşiğini görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir