AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiği yapmak

Kahve falında kapı eşiği yapmak

Kahve falında kapı eşiği yapmak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı eşiği yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında kapı eşiği yapmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının eşiğini görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kapı eşikliği görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kapı eşiğini temizlemek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret eder.

Kahve falında kapı eşiğini silmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, geçimin kolaylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir