AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiğinden geçmek

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek eline geçen malları tutamayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Kahve falında eşikten geçmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kapı eşiği silmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kapı eşikliği görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında kapı eşiğini temizlemek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir