AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, para kazanmaya başlayacağına, doğruluğu bulacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında eşikte namaz kılmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Kahve falında kapı eşiği silmek kazancının günden güne azalacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiği yapmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına inanılır.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kapının eşiğini görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kapı eşiğini silmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir