AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşikte yatmak

Kahve falında eşikte yatmak

Kahve falında eşikte yatmak adının ülke dışında yayılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına yorulur.

Kahve falında eşikte yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak yarar sağlamayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eşikte yatmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eşikten atlamak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğini silmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında eşikte namaz kılmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının eşiğini görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir