AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşik yapmak

Kahve falında eşik yapmak

Kahve falında eşik yapmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, başarısının artacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Kahve falında eşik yapmak gördüyseniz:

  • Doğru soruları sorsanız bile, doğru cevapları alacağınızın garantisi olmayabilir.

Kahve falında kapı eşiği yapmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşik yapmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşikliği görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşikten geçmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiği görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kapının eşiğini görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işini en iyi şekilde yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir