AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiği görmek

Kahve falında kapı eşiği görmek

Kahve falında kapı eşiği görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiği gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalettir.

Kahve falında kapının eşiğini görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, istenmeyen bir yolculuğa tabir olunur.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak işlerini büyüteceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kapı eşikliği görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak geniş bir rızka kavuşacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiği görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir