AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiğinde oturmak

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalettir.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşikte oturmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işarettir.

Kahve falında kapı eşikliği görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine yorulur.

Kahve falında kapı eşiği silmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğini temizlemek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğini silmek onların güvenini sarsacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir