AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının eşiğini görmek

Kahve falında kapının eşiğini görmek

Kahve falında kapının eşiğini görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, ayrılık yaşanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının eşiğini gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında kapı eşiği silmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak rahat bir hayat sağlayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında kapı eşiğini silmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek ona yardımcı olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına delalettir.

Kahve falında kapı eşikliği görmek canın sıkılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir