AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek mal ve varlık sahibi olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, uzun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan gördüyseniz:

  • Gelecekle ilişkili akımları takip etmeli, yeteneklerinizi buna göre şekillendirmelisiniz.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının eşiğini görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiğini temizlemek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Kahve falında kapı eşiği yapmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet eder.

Kahve falında kapı eşikliği görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir