AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşikliği görmek

Kahve falında kapı eşikliği görmek

Kahve falında kapı eşikliği görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, dinde tartışmaya, hedeflerini tutturamayacağına işaret eder.

Kahve falında kapı eşikliği gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kapı eşikliği görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulur.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalettir.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Kahve falında kapı eşiği silmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kapı eşiği yapmak fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kapı eşiği görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir