AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini boğmak

Kahve falında annesini boğmak

Kahve falında annesini boğmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hataların telafi edileceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, gelişmelerin olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında annesini boğmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında annemi boğmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi boğmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini boğmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğini boğmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin birini boğduğunu görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini elleriyle boğmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya inanılır.

Kahve falında birini iple boğmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek boğmak gösterilen sabrın tükeneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir