AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi boğmak

Kahve falında annemi boğmak

Kahve falında annemi boğmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında annemi boğmak gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında annemi boğmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini boğmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Kahve falında anneyi boğmak hayatının adeta cennete döneceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı boğmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında köpeği boğduğunu görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet eder.

Kahve falında adam boğmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu boğmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Kahve falında cin boğmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir