AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini iple boğmak

Kahve falında birini iple boğmak

Kahve falında birini iple boğmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sorunlarının günden güne artacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini iple boğmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında birini iple boğmak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini boğmak bol nimete kavuşulacağına, işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında birinin beni boğduğunu görmek başarılı bir kişi olacağına, bununla yüceleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi boğduğunu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, ayrılanların birleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını boğmak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan boğmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan boğmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü boğmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir