AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin birini boğduğunu görmek

Kahve falında birinin birini boğduğunu görmek

Kahve falında birinin birini boğduğunu görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin birini boğduğunu gördüyseniz:

  • Beklenilmedik durumlar nedeniyle kayıplar ya da olumsuzluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında tavşan boğmak düşünmeden hareket edeceğine, işlerin aksayacağına inanılır.

Kahve falında insanı suda boğmak farklı iş kollarına ulaşacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet eder.

Kahve falında kızını boğmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek boğmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanın boğduğunu görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah köpek boğmak hayırlı olayların yaşanacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında insanı boğmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği boğmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir