AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini elleriyle boğmak

Kahve falında birini elleriyle boğmak

Kahve falında birini elleriyle boğmak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, bir anda yükseleceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini elleriyle boğmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında birini elleriyle boğmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine inanılır.

Kahve falında birini elle boğmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi boğmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında bebeği boğmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan boğduğunu görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendini boğmak işlerinin kolaylaşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında yılan boğmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında cin boğmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir