AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek boğmak

Kahve falında siyah köpek boğmak

Kahve falında siyah köpek boğmak garanti olacak bir yer edineceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek boğmak gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Kahve falında siyah köpek boğmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sorunlarını teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeği boğmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalettir.

Kahve falında köpek boğmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği boğduğunu görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek boğduğunu görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanı boğmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanını boğmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir