AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi boğmak

Kahve falında anneyi boğmak

Kahve falında anneyi boğmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi boğmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işler için gerekli malzemelere sahip olmadığınızı fark edebilir, eksik listesini tamamladıktan sonra gerekli hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Kahve falında annesini boğmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, onları tebrik edeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi boğmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi boğmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi suda boğmak iyi bir zanaatkar olunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını boğmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu boğmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu boğmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir