AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini boğmak

Kahve falında bebeğini boğmak

Kahve falında bebeğini boğmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, istediği gibi hareket edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini boğmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz.

Kahve falında bebeği suda boğmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği boğmak kişinin kazancının artacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında bebek boğmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini boğmak emeklerinin karşılığını alacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı boğmak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan boğmak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında birinin sizi boğduğunu görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir