AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklik organına dokunmak

Kahve falında erkeklik organına dokunmak

Kahve falında erkeklik organına dokunmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, herkesten ileriye gideceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında erkek organına dokunmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Kahve falında kadın organına dokunmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek bereketin ve karın artacağına, bolluk içine olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe dokunmak evine haciz geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında erkek eline dokunmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir