AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organına dokunmak

Kahve falında erkek organına dokunmak

Kahve falında erkek organına dokunmak lüks, konfor içinde olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organına dokunmak gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organına dokunmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın organına dokunmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir