AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze dokunmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak konforunun artacağına, keyifli sohbetler edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne dokunmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir