AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek eline dokunmak

Kahve falında erkek eline dokunmak

Kahve falında erkek eline dokunmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mali gücünü yitireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek eline dokunmak gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında erkek eline dokunmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk ele dokunmak daima secde ve şükür edeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ele dokunmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında eline dokunmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, işlerinin ağırlaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin eline dokunmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Kahve falında el ele dokunmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir