AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek rızkının da çoğalacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, dertlerinin unutulacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Diyaloglar bittiğinde bir an önce harekete geçmelisiniz.

Kahve falında erkek eline dokunmak önemli işlere imza atacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında erkek organına dokunmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe dokunmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğe dokunmak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, beklediklerini duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak işlerinin düzene gireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir