AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe dokunmak

Kahve falında bir erkeğe dokunmak

Kahve falında bir erkeğe dokunmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hak yoluna döneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmeniz imajınızı kuvvetlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında erkeğin dokunduğunu görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak dertlerin çözüme kavuşacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe dokunmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organına dokunmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında erkek eline dokunmak sevinç dolu haberler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir