AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın organına dokunmak

Kahve falında kadın organına dokunmak

Kahve falında kadın organına dokunmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın organına dokunmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşmesi veya işlerinizin yoluna girmesi türünde olaylar hızlanıyor.

Kahve falında kadın organına dokunmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organına dokunmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadına dokunmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadına dokunmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak yeni bir şehre yerleşileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir