AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, eşyaların yenileneceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, haneye bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğine dokunmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerinin ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak sorunların çözüleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak suç işleyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir