AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklerle el sıkışmak

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, mutlu olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Bazılarıyla daha iyi anlaşmanıza karşın bazılarıyla ise şu aralar ilişkileriniz soğuk olabilir.

Kahve falında erkekle el sıkışmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak dostlarını da iyi seçeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında eli sıkışmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir