AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli sıkışmak

Kahve falında eli sıkışmak

Kahve falında eli sıkışmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, güleceğine, işlerinin kapanacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet eder.

Kahve falında eli sıkışmak gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında eli sıkışmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında elini sıkıştırmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el sıkışmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında biriyle el sıkışmak kişinin rahat bir nefes alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında eli sıkıca tutmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir