AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sıkıntıya düşeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, adının ülke dışında yayılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında erkekle el sıkışmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkek elini tutmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir