AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, daha sık bir araya geleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak zorluk ve zahmete düşeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, dertlerinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eli sıkıca tutmak refah düzeyinin düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında elini sıkı tutmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkekle el sıkışmak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında müdürle el sıkışmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızla el sıkışmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak rakiplerini mağlup edeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir