AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak çalışmaları kötüleyeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak onu kendisinden daha çok seveceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini sıkıştırmak her zaman sevgi göreceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle el sıkışmak parasal sıkıntıların son bulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir