AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle el sıkışmak

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak yetkili bir göreve atanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, birçok iş teklifi alınacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle el sıkışmak kazancının azalacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak huzur ve saadet bulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızla el sıkışmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronla el sıkışmak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir