AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle el sıkışmak

Kahve falında erkekle el sıkışmak

Kahve falında erkekle el sıkışmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yeni mallara sahip olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında erkekle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle el sıkışmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kararlarına saygı duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızla el sıkışmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında müdürle el sıkışmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir