AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öptüğünü görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek başarıların artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek çekilen çilelerin sona ereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir