AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği dudağından öptüğünü görmek

Kahve falında bir erkeği dudağından öptüğünü görmek

Kahve falında bir erkeği dudağından öptüğünü görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeği dudağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek makam edineceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öptüğünü görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi erkekle dudaktan öpüşmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek dudağı görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüşmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir