AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çok zor günler geçirileceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalı, farklı şeyler denemelisiniz.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek zengin olunacak bir işe girileceğine, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek hayatının da düzene gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir